fredag 29 februari 2008

¤¤ Påminner! ¤¤

Det finns fortfarande tid att tolka skissen för denna vecka. Vi vill ha in massor av roliga, spännande, tokiga eller alldeles normala tolkningar! ;-) Du har tills måndagen den 3 mars att tolka denna skiss och maila in till oss på veckansskiss@gmail.com -hoppas vi ses i mailboxen snart!

Trevlig helg!
-----

onsdag 27 februari 2008

¤¤ Läsaralster! ¤¤

Det kom in en massa härliga alster efter förra veckans skiss som såg ut såhär och är ritad av Webmosterhelene (Tack för lånet Helene!):


Det var inte lätt att välja ut layouter denna vecka, många var sååå fina, men här kommer ett gäng layouter som blev utvlanda till slut:

petraunne:
Emso:

leamon:

..och så har vi då en layout kvar att visa, Veckans val som denna vecka är gjord av Linda Haraldsson:

Motivering:
Finstämd och vacker layout till ett underbart foto!
Härlig tolkning av skissen!

-------------------------------------------------------------

Ett varmt tack till alla som skickade in ett bidrag förra veckan, jag har beundrat er allihop! Denna vecka är det en ny skiss som gäller, nämligen denna:

Vill du få chansen att synas här på bloggen nästa vecka så skickar du in ditt bidrag till veckansskiss@gmail.com senast måndag den 3/3 (förminska din bild till max 600 pixlar på bredden tack!) Må så gott, vi hörs snart igen!

-----

måndag 25 februari 2008

¤¤ Veckans skiss vecka 9 ¤¤

Idag är det tisdag och det är dags att lägga ut en ny skiss, denna vecka är den ritad av mig själv (silwerstar) och jag hoppas givetvis på att ni är många som vill tolka den! ;-)

Här kommer den, Veckans skiss!:


..och här kommer några tolkningar:

Silwerstar:

Carina:

Smörblomman:

Gulligullan:

Karin:

Fialia:

Nu är det er tur att skapa! Färdiga alster mailas till veckansskiss@gmail.com senast måndag den 3/3 för att få chansen att synas här på bloggen nästa vecka! (Glöm inte att förminska din bild till max 600 pixlar på bredden) Have fun! :-)


Jag har fått frågan om vem som helst får vara med, svaret är ja! Alla som är här och läser och inspireras får vara med oavsett om man är nybörjare eller erfaren, huvudsaken är att man har roligt!


-----



fredag 22 februari 2008

¤¤ Påminner! ¤¤

Det finns fortfarande tid att tolka skissen för denna vecka. Vi vill ha in massor av roliga, spännande, tokiga eller alldeles normala tolkningar! ;-) Du har tills måndagen den 25 februari att tolka denna skiss och maila in till oss på veckansskiss@gmail.com -hoppas vi ses i mailboxen snart!



-----

onsdag 20 februari 2008

¤¤ Läsaralster !¤¤

Idag är det onsdag och dags att visa några av alla de fina layouter som trillade in under förra veckan. Tack Carina för skissen, som såg ut såhär:



Här kommer ett urval av alla fantastiska layouter!:

cillacilla:
lillajo:


LottaRos:



..och så ska vi slutligen visa Veckans val, denna gång skapad av Sosofofie:

Motivering:
Denna layout känns kreativ samtidigt som den är balanserad och har softa färger som verkligen passar ihop med stämningen på fotot!

-------------------------------------------------------------

Ett stort tack till alla er som skickade in ett bidrag, ni är toppen allihop! Denna vecka är det en ny skiss som gäller för den som vill få chansen att synas här på bloggen nästa onsdag. Denna vecka är det en skiss ritad av Webmosterhelene som utmanar er:


Senast måndag den 25/2 vill vi ha ditt bidrag skickat till veckansskiss@gmail.com (bilden får vara max 600 pixlar bred!) Hoppas vi ses i mailboxen snart! :-)

-----

tisdag 19 februari 2008

¤¤ Veckans skiss vecka 8 ¤¤

En vecka har gått och det är nu dags att presentera ny skiss! Det trillade in en massa bidrag efter förra veckans skiss och vi hoppas på minst lika många nu! ;-)

Veckans skiss! ser ut såhär och är ritad av Webmosterhelene:



Våra tolkningar av skissen:

Silwerstar:

Carina:

Smörblomman:

Gulligullan:

Fialia:

Du har tills måndag den 25/2 att tolka skissen och skicka in ditt bidrag till oss på veckansskiss@gmail.com om du vill få chansen att synas här nästa onsdag (glöm inte att förminska din bild till max 600 pixlar på bredden tack!)

-----

fredag 15 februari 2008

¤¤ Påminner! ¤¤

Det finns fortfarande tid att tolka skissen för denna vecka. Vi vill ha in massor av roliga, spännande, tokiga eller alldeles normala tolkningar! ;-) Du har tills måndagen den 18 februari att tolka denna skiss och maila in till oss på veckansskiss@gmail.com -hoppas vi ses i mailboxen snart!


-----

onsdag 13 februari 2008

¤¤ Läsaralster! ¤¤

Idag är det dags att redovisa några av de alster som kom in under förra veckan. Tack LenaS för att vi fick låna din fina skiss!:


Här kommer några av alla de fina layouter som kom till efter den skissen:

nenna81:
rastom32:
Madde F:


..och så har vi en sak kvar, Veckans val! MissMian har gjort det igen ;-D


Motivering:
Layouten är färgsprakande och busig. En spännande layout som man kan kika länge på och ändå hitta nya detaljer!


-------------------------------------------------------------

Ett stort tack till alla er som skickade in ett bidrag! Denna vecka är det en ny skiss som gäller för den som vill få chansen att synas här på bloggen nästa onsdag. Denna vecka är det inspiratör Carina som har skissat:


Senast måndag den 18/2 vill vi ha ditt bidrag skickat till veckansskiss@gmail.com (bilden får vara max 600 pixlar bred!) Vi letar också ständigt efter nya skisser, och vill väldigt gärna att ni läsare ritar en skiss och skickar in! Det enda kravet vi har är att skissen ska vara egenritad och aldrig tidigare visad, annars får du göra precis som du vill! Det är okej att rita skissen för hand eller med datorns hjälp, du får göra det som du föredrar.. så nu hoppas jag att det trillar in lite nya fräscha skisser nu dårå! ;-)

-----

tisdag 12 februari 2008

¤¤ Veckans skiss vecka 7 ¤¤

Idag är det tisdag och det är dags att lägga ut en ny skiss. Denna vecka är det inspiratör Carina som har ritat skissen:

" Den här veckan är det jag som ritat skissen, och jag hoppas den kan inspirera till många härliga layouter!"


Såhär ser den ut Veckans skiss!:



Inspiratörernas tolkningar:

Carinas egen tolkning:

Silwerstar:

Fialia:

Smörblomman:

Gulligullan:

Nu är det er tur att skapa utifrån skissen! Senast måndag den 18/2 ska ditt alster finnas hos oss om du vill få chansen att synas på bloggen nästa vecka! Du mailar ditt alster till veckansskiss@gmail.com (glöm inte att förminska din bild till max 600 pixlar på bredden tack!) Vi ser fram emot många härliga tolkningar!

-----

lördag 9 februari 2008

¤¤ Läsarbidrag bonus ¤¤

Förra fredagen hade vi en bonusskiss uppe, gjord av Hanna. Två bidrag kom in och här kommer de:
Lisbet:
engdam:

Tack för era fina tolkningar tjejer!! :-D

-------------------------------------------------------------

Än finns det tid att scrappa efter denna veckas skiss! Senast på måndag den 11/2 vill vi ha din tolkning mailad till veckansskiss@gmail.com (bilden får vara max 600 pixlar bred!)



-----

onsdag 6 februari 2008

¤¤ Läsaralster! ¤¤

Tack alla godingar för alla tolkningar som kom in under förra veckan!! Idag visar vi ett urval av tolkningar, men jag undrar lite om vilket ni tycker är bäst; Att visa alla bidrag som förra veckan, eller som nu att bara visa ett fåtal men utvalda? Nu har ni chansen att påverka! Det finns en omröstning i menyn till höger, rösta där! :-)

Hursomhelst, förra veckan var det Fialia som stod för skissen som såg ut såhär:


Några utvalda läsaralster kommer här:


Joggemia:

Emelie Öhrn:
EmmaP:

..och här kommer Veckans val!:

Åsa Svensson:
Motivering:
En busig, lekfull och färgglad layout som passar fotona perfekt!

-------------------------------------------------------------

Nu finns en ny skiss att ge sig på, denna vecka är det LenaS som ritat åt oss och vi hoppas få se många fina tolkningar av denna! Senast måndag den 11/2 vill vi ha ditt alster skickat till veckansskiss@gmail.com!


-----