tisdag 8 januari 2008

¤¤ Veckans skiss vecka 2 ¤¤

Då var det tisdag och dags för presentation av ny skiss och skissmakare!


Denna vecka är det Catrine som står för skissen:

Namn/nick: 2Catrine
Hemsida/blogg: http://catrineblogg.blogspot.com/
Korta fakta om dig: Jag heter Catrine Björk är 33 år, bor utanför Skövde. Är gift och har två barn. Arbetar som undersköterska i hemvården.

Vad/vem inspirerar dig? Oj, det är många... men blir inspirerad av att scrappa tillsammans med "Sarscha".
Hur länge har du scrappat? Sen april -05
Nämn en scrappryl du inte kan leva utan? Stållinjalen och min brytkniv... oj, det var visst två ; )
När scrappar du som allra bäst? När jag är lugn och utvilad, och barnen har somnat eller är ute och leker. Sen tycker jag att det är superkul när vi träffas i "vårt lilla scrappgäng"
Hur gör du för att komma ur en scrapblock? Har kommit fram till att jag är periodare när det gäller scrapping. Så jag har ofta perioder som jag inte skapar alls. Detta beror oftast på tidsbrist, jobbar både kvällar och helger ; ) Men under dessa perioder kollar jag efter skisser på olika forum, surfar runt och letar idéer hos andra scrappare, samt att jag ser till att redigera bilder, så jag har färdiga bilder när jag blir sugen igen. Sen går det ju inte låta bli att scrappa när man köpt nya fina grejer, så det får jag nog säga att det är mitt bästa knep att komma igång igen: Scrapshopping....Veckans skiss! som Catrine bidrar kommer här:
..och vi har tolkat denna skiss såhär:

Catrines egen tolkning:

Gulligullan:

Fialia:


Carina:


Silwerstar:

Smörblomman:

Som vanligt vill vi nu se era tolkningar! Det är fri tolkning som gäller, dvs du får scrappa i valfritt format, det är tillåtet att vända på skissen och det går precis lika bra att göra kort istället för layout om man nu känner för det. Om du vill ha chansen att glänsa lite här på bloggen nästa onsdag så vill jag ha ditt alster senast måndag kl 23:59 till veckansskiss@gmail.com (förminska din bild så den är max 600 pixlar på bredden tack!)

Ett stort tack till alla er som var med och skapade efter förra veckans skiss! Det har varit så roligt att öppna mailen och mötas av både nya och gamla bekantskaper! :-D Imorgon kommer några av er publiceras, så kika in här då!


-----

1 kommentar:

Sasha sa...

Fin skiss! Kommer självklart att testa denna!