måndag 1 december 2008

Veckans skiss vecka 49

Den här veckan är det en av våra trogna läsare som har ritat skissen; Kajsaloppan!

Namn/nick: Karin/kajsaloppan

Hemsida/blogg: www.kajsaloppan.blogspot.com

Korta fakta om dig: Nyss fyllt 50 och är gift med Lars. Vi har två barn, Annika 23år och Erik 20år. Jag arbetar som enhetschef på Barn- och ungdomshabiliteringen. Bor på en gård utanför Trelleborg. De enda djuren på gården är en hund och en katt.

Vad/vem inspirerar dig? Jag inspireras av alla duktiga scrappare som finns fram för allt i bloggvärlden. Även foto, naturen, färger och nya scrapprylar inspirerar.

Hur länge har du scrappat? Började med att göra kort och köpte min första stämpel julen-02.När jag surfade runt bland stämpelbloggar hittade jag scrappbooking. Gjorde min första 12x12 layout 2005.

Nämn en scrappryl du inte kan leva utan? Stämpeldynan Brilliance Lightning Black, men utan alla härliga papper har jag ingen nytta av dynan!!!

När scrappar du som allra bäst? Ensam i mitt scraprum (som jag haft tillfälligt inrymt snart ett år i Annikas gamla rum)

Hur gör du för att komma ur en scrapblock? Söker inspiration i bloggar och letar bland mina foton för att hitta något som sätter fart på kreativiteten.Kajsaloppans ursnygga skiss:
Hennes egen tolkning:Den här skissen gick hela teamet verkligen igång på, ALLA har scrappat den!

Linda/Gulligullan:Sophia/Fialia:Carina:Camilla E:Johanna/Silwerstar:Karin:Jennie/Simmat:Visst är det en underbar skiss! Visa oss vad du gör med den? Maila in din LO på veckansskiss@gmail.com. Glöm inte att förminska din bild till 500x500 pixlar.

Happy scrapping!

/Fia

1 kommentar:

Vibeke sa...

Herlig skisse!!:) Da har jeg scrappet en LO - og sendt:)