tisdag 5 augusti 2008

¤Veckans skiss vecka 32¤

Äntligen är vi tillbaka efter semestern! Jag hoppas att ni alla har haft det skönt och att ni lyckats pricka in de fina veckorna. Jag lyckades ganska bra och har haft en riktigt skön semester. Kanske lite för skön dock. Jag höll ju på att missa att det var tisdag idag och dags för en skiss!

Den här veckan har turen kommit till en av våra mest flitiga läsare; Aase, så här söt är hon:Namn/nick: Aase Strömberg, kallar mig Ängel60 i cyberrymden

Hemsida/blogg: http://angel60.blogg.se

Korta fakta om dig: Arbetar som förskollärare på Fritids med de äldre barnen. Bor med min TG i ett parhus utanför Borås. Har tre egna barn 17, 21 & 23 år och en bonusdotter 14 år. Älskar att vara med min familj & vänner. Trivs bra hemma, men åker gärna ut och fotar mycket....

Vad/vem inspirerar dig? Allt, ser scrapping i det mesta. Idag fick jag en kick av en sång på Allsång på Skansen :) Får isnpiration av alla fina skissblggar som ploppar upp just nu.

Hur länge har du scrappat? Jag har scrappat sedan hösten 2006

Nämn en scrappryl du inte kan leva utan? En? det blir svårt, mönstrade papper, min spetsiga sax.....

När scrappar du som allra bäst? När jag fått nya foton, när lite nya scrapsaker anlänt när jag bara inte ska scrappa utan ska bra plocka undan lite..... :) När det är lugnt hemma

Hur gör du för att komma ur en scrapblock? Jag hälsar på i min bloggrunda, redigerar foton och bara låter det vara, suget kommer sakt tillbaka.

Hennes snygga skiss ser ut så här:

Och så här har hon tolkat den:

Tjejerna i teamet har också haft en skön semester, och kommer tillbaka med full kraft. Hela teamet har scrappat Aases snygga skiss!!


Linda/Gulligullan:

Carina:

Sophia/Fialia:

CamillaE:

Johanna/Silwerstar:

Karin:

Jennie/Simmat:

Blev du inspirerad? Scrappa loss och visa oss sen! Maila in din layout på veckansskiss@gmail.com senast nästa måndag så kanske det är din layout som vi visar här sen.

Happy scrapping!

/Fia

4 kommentarer:

Aase/ängel60 sa...

Vad kul att se sin egen skiss i såååå många fina tolkningar. jag är stolt och imponerad. Tack!
Kram Aase

Karin sa...

Kul att ni sätter igång igen!!! Så många fina tolkningar av Aases skiss.

Lina sa...

jättefin skiss och underbara layouter allihop!

Jenny sa...

Åh vad kul att se alla tolkningar på veckans fina skiss.
Skall se om jag själv kan få till en LO av den.