onsdag 5 december 2007

¤¤ Läsaralster! ¤¤

Nu är det onsdag och dags att visa vad som kom in efter förra veckans skiss! :-D Ni verkade ha fullt upp med annat förra veckan, för det kom bara in två bidrag -dock ljuvliga sådana och de kommer här:


Ett jättestort tack
till er tjejer som tog er an skissen och gjorde den till er egen! Jag är riktigt glad över att få visa upp dessa layouter här!


För ett tag sen fanns också en bonusskiss ute, denna skiss resulterade i en underbar layout som denna:

Susanne Tille:


Nu hoppas jag att ni hinner med att scrappa efter denna veckans skiss! som ser ut såhär och är gjord av Keath Brantvik:

All info om detta finns i gårdagens inlägg!


Ni har väl inte missat att vi söker en ny inspiratör till bloggen?

För att ansöka till teamet scrappar du efter skissen här nedan och mailar sedan denna plus 2 av dina layouter från det senaste halvåret som du känner på ett bra sätt visar just ditt sätt att scrappa på. Skriv en rad om dig själv också och skicka sedan hela alltet till veckansskiss@gmail.com med märkningen ”inspiratör”
Sista ansökningsdag är söndagen den 16/12.

Denna gång vill jag att ni väntar med att visa era layouter i bloggar och gallerier tills den nya inspiratören är officiell!

Obs!: Det är bara layouten du skapar efter skissen som måste vara ny och hållas hemlig tills dess att ny inspiratör har utsetts, de två andra layouterna du ansöker med får ha visats publikt sen innan.Well, nu har ni lite att göra! ;-)

Må så gott alla där ute, vi hörs snart igen! :-D

- Silwerstar


----------------

Inga kommentarer: