onsdag 12 december 2007

¤¤ Läsaralster! ¤¤

Tack godingar för de bidrag som kom in efter förra veckans skiss! Jag uppskattar varenda litet alster som kommer in till min mailbox!! :-D


Här kommer 3 utvalda alster gjorda efter Keaths skiss:


Nina Åslund/dr.Nina bidrar med ett kort:
Mette:

Erica/Spacemouse:

Mycket bra jobbat tjejer! :-D Erica står ju dessutom för skissen denna vecka, missa inte den!

Som vanligt är det senast måndag kl 23:59 som gäller om man vill få chansen att vara med och synas på bloggen! Du mailar ditt alster till veckansskiss@gmail.com (max 600 pixlar tack!) Övrig info finns i gårdagens inlägg!


Det finns fortfarande tid att ansöka som inspiratör!:

För att ansöka till teamet scrappar du efter skissen här nedan och mailar sedan denna plus 2 av dina layouter från det senaste halvåret som du känner på ett bra sätt visar just ditt sätt att scrappa på. Skriv en rad om dig själv också och skicka sedan hela alltet till veckansskiss@gmail.com med märkningen ”inspiratör”
Sista ansökningsdag är söndagen den 16/12.

Denna gång vill jag att ni väntar med att visa era layouter i bloggar och gallerier tills den nya inspiratören är officiell!

Obs!: Det är bara layouten du skapar efter skissen som måste vara ny och hållas hemlig tills dess att ny inspiratör har utsetts, de två andra layouterna du ansöker med får ha visats publikt sen innan.

Jag vill också påminna om att vi alltid vill ha in nya skisser! Vi vill ha era skisser att visa upp och scrappa efter här på bloggen! Har du gjort en skiss som du vill få publicerad mailar du den till mig på veckansskiss@gmail.com så kan det hända att det är just din skiss vi scrappar efter om några veckor! ;-)


Ha det så bra tjejer, vi hörs snart igen!

- Silwerstar

---------------

Inga kommentarer: