måndag 7 april 2008

¤¤ Veckans skiss vecka 15 ¤¤

Så var det tisdag och dags för en ny skiss. Denna veckan är det Emma/EmLa som har ritat skissen.Namn/nick: Emma/EmmLa
Hemsida/blogg: http://emmlisen.blogspot.com/
Korta fakta om dig: 24-årig tjej som nyss pluggat färdigt till biolog och flyttat till Norrköping med sambon. Letar jobb, scrappar och gullar med katterna.
Vad/vem inspirerar dig? Oj, en väldig massa saker! Inredning, alla scrap-nyheter som kommer men mest är det nog den inspiration jag får genom att titta in i massa scrapbloggar och gallerier - det finns ju så det räcker och blir över.
Hur länge har du scrappat? Sen vintern 06/07 (drygt ett år).
Nämn en scrappryl du inte kan leva utan? Förutom papper då så är det nog bling och thickers (kan inte bara välja EN!)
När scrappar du som allra bäst? När jag nyss fått hem nytt material och har många bra foton att välja bland. Nya grejer som kanske inte provat förut sätter alltid igång lusten och det är då man scrappar som allra bäst enligt mig!
Hur gör du för att komma ur en scrapblock? Försöker att inte göra något aktivt utan bara vänta ut det, men har oftast inte tålamodet som krävs. Letar ny inspiration på nätet och försöker prova något nytt, eller så gör jag kort, redigerar bilder på datorn eller altrar något. Det brukar släppa ganska snabbt om man får göra något annat men som ändå är lite pysselrelaterat.

Så här ser hennes snygga skiss ut:


Och så här har hon själv tolkat den:


Den här skissen inspirerade verkligen vårt team. Se så snygga layouter de gjort:

Linda/Gulligullan:

Camilla/Smörblomman:

Carina:
Sophia/Fialia:

Johanna/Silwerstar:

Visst är det en inspirerande skiss?! Sätt igång och scrappa efter den och maila sen din tolkning till oss på veckansskiss@gmail.com senast nästa måndag, den 14/4. Glöm inte att förminska din bild till 500x500 pixlar.

Och har du en fin skiss som du vill dela med dig av så skicka den till samma adress.

Inga kommentarer: