tisdag 29 april 2008

Veckans skiss vecka 18

Äntligen tisdag och dags för en ny skiss. Den här veckan är det Jenny Sandberg som har ritat skissen. Visst är den lika sprudlande och glad som Jenny.


Namn/nick: Jenny Sandberg
Hemsida/blogg: http://www.jennysandberg.se
Korta fakta om dig: Skånetjej som älskar att fotografera och arbeta med färg, form och design.
Vad/vem inspirerar dig? Framförallt mina barn och vardagen inspirerar mig, men inpiration finns överallt i färg, form och material.
Hur länge har du scrappat? Sedan 2005
Nämn en scrappryl du inte kan leva utan? Mina pennor!
När scrappar du som allra bäst? När jag mår bra och har något att berätta och förmedla i färg och form, gärna i sällskap med goda vänner.
Hur gör du för att komma ur en scrapblock? Inget mer än att jag inte scrappar särskilt mycket. Jag väljer helt enkelt att göra något annat istället, och är kreativ genom att till exempel fotografera mera eller rita.

Så här snygg är skissen:
Tjejerna i teamet har gjort fyra härliga tolkningar. Det som är extra kul den här veckan är att man verkligen kan se hur olika man kan tolka en och samma skiss. Det är inte en tolkning som är den andra lik, och ändå kan man se skissen i dem alla fyra.

Carina:


Johanna/Silwerstar:


Camilla/Smörblomman:


Linda/Gulligullan:

Nu är det din tur att scrappa loss efter skissen. Glöm inte att maila in till oss och visa. Då har du chansen att bli visad på bloggen här nästa onsdag. Skicka in din layout till oss senast nästa måndag. Förminska bilden till 500x500 pixlar och maila den till veckansskiss@gmail.com.


2 kommentarer:

citronlime sa...

Ursnygg skiss och vilka härliga tolkningar ni gjort tjejer!!! :)

Jenny sa...

Vilka underbara tolkningar ni gjort tjejer!